Nyår

Nyårssupé i restaurangen
klicka här för mer info.

Nyårscatering 4-rätters
Five spice ankbröst, jordärtskocka, chilismaksatt äggula, mynta
********************
Pocherad hummer, pumpa,
hummerbisque och kokos
*********************
Grillad kalvfilé, citrongräs, basilikacrust,
äggnudlar, tryffel och kål
*********************
Chokladmousse, päron,
ingefära och litchi

Pris för avhämtning
495 kr/kuvert

Boka din avhämtning på 040-294888 eller mejla till [email protected]

Maten hämtas ut den 31/12 mellan kl 10.00-14.00 på
restaurang Quê, sallerupsvägen 18, 215 60, Malmö

Tillagning och serveringsinstruktioner:

Läs igenom hela instruktionen innan ni börjar.

Förrätt

Five spice ankbröst, jordärtskocka, chilismaksatt äggula, mynta

 

 

 

  • Lyft upp anka och jordärtskocka med en stekspade och placera den på en tallrik som det ligger i aluminiumformen.
  • Blanda salladen med vinägrett och toppa anka och jordärtskocka med sallad och krispig lök

Använd sked och pinnar

 

Mellanrätt

Hummer, kålrabbi, pumpa, hummerbisque och kokos

 

  • Varm wonton i en kastrull med hummerbisque i ca 3 min på låg värme
  • Värm kålrabbi, pumpa i ugnen 90 grader i aluminiumformen i 5 min
  • Lyft med stekspade och placera den i en djup skål som det ligger i aluminiumformen
  • Varm hummerbisque i en kastrull, lägg i wonton och koka på lågt värme i ca 2-3 min.
  • Placera wonton på kålrabbi.
  • Garnera med små örtcress,
  • Vid servering, häll över den varma hummerbisque vid bordet

Använd sked och pinnar

Grillad kalvfilé med citrongräs, basilikacrust, äggnudlar, tryffel och kål

 

  • OBS! Ta ut varmrätten från kylen innan ni servera förrätten och låt den stå i rumstemperatur
  • OBS! Ta bort locket efter mellanrätten serveras och värm i ugnen
  • 90 grader i ca 12–15 min tills maten blir varm (ca 60 grader)
  • Värm på tryffelsåsen, spä ut med lite vatten om sås blir för tjock
  • Lägg upp picklad gurka i en skål
  • Lyft över nudlar, kål och kött på en stor tallrik (lägg samma upplägg som i formen)
  • Nappera nudlarna med den varma såsen, servera

Endast pinnar

Dessert

 

Chokladmousse, päron, ingefära och pannacotta på litchi

  • Lyft över desserten med en stekspade till en tallrik och låt tina i 15 min.
  • Toppa med 2 maränger.

PRESENTKORT

Önskar ni presentkort kan ni köpa det i restaurangen eller beställ per e-post ([email protected])

Vid beställning per e-post tillkommer porto 10 kr för inrikes. Betalning sker via Swish.

Presentkortet makuleras ifall posten slarvar bort det, så glöm inte att höra av er när ni fått det med posten.