Wholesale https://www.rolexmallsale.com/.view it now deemhead.com.Continue Reading fake-watch.Get the facts www.mildreplica.com.visit this website replica uhren.finest materials with scrupulous attention to details. Find more here repliki zegarkw.Under $59 https://replicakonstantinchaykin.com.best choice replica-watches.published here rolex swiss replica.helpful hints https://www.controlexplosion.com/.a knockout post sexwatches.com.click reference www.domainswatches.com.over here https://www.mutualfundswatches.com.see here now fake patek philippe.Get More Information newsbellross.click this over here now https://www.newstagheuer.com/.website here hublot replica.find more replica rolex.try this website fake rolex watches.look at more info breitling bentley replica.

Nyår

Läs igenom hela instruktionen innan ni börjar

Förrätt(1)

Five spice ankbröst, jordärtskocka, chilismaksatt äggula, mynta

(veg.) Five spice tofuskinn, jordärtskocka, chilismaksatt äggula, mynta

( tips: lägg upp maten på en och samma tallrik och dela)

  • Lyft upp anka/tofuskinn och jordärtskocka med en stekspade och placera de på en tallrik så som det ligger i aluminiumformen.
  • Toppa anka/tofu och jordärtskocka med sallad och krispig lökblandning.

Använd sked och pinnar

 

Mellanrätt(2)

Wonton med hummer, pumpa, kålrabbi och bisques

(veg.) Wonton på shitakesvamp, pumpa, kålrabbi, svampconsommé

  • Värm wonton, kålrabbi och pumpa i en kastrull med hummerbisque/consommé i ca 3 min på låg värme
  • Lyft över wonton med en hålslev/sked (undvik att få med vätska) och placera den i en djup skål
  • Garnera med små örtcress och jordnötter
  • Vid servering, häll över den varma hummerbisquen/consommén vid bordet

Använd sked och pinnar

Varmrätt (3)

Grillad kalvfilé med citrongräs, basilikacrust, äggnudlar, tryffel och kål

(veg.) Grillad kronärtskocka med citrongräs, basilikacrust, äggnudlar, tryffel och kål

  • OBS! Ta ut varmrätten från kylen innan ni servera förrätten och låt den stå i rumstemperatur
  • OBS! Ta bort locket efter mellanrätten serveras och värm i ugnen
  • 90 grader i ca 12–15 min tills maten blir varm (ca 60 grader)
  • Värm på citrongrässås i en kastrull, späd ut med lite vatten om sås blir för tjock
  • Lägg upp kimchi i en skål som en sidorätt
  • Lyft över nudlar, kål och kött på en stor tallrik (lägg samma upplägg som i formen)
  • Nappera köttet/kronärtskockan med den varma såsen och servera

Använd endast pinnar

Dessert(4)

Chokladmousse, päron, ingefära, litchi och nötcrumble

Lyft över desserten med en stekspade till en tallrik och toppa med 2 maränger

 

Vin rekommendationer:

Vitt: Auxerrois, Riesling från alsace eller tyskland, med inslag av päron, exotiska frukter, krispig med en viss fatkaraktär. Fungerar bra till hummer 

Rött: Pinor noir, Gamay, malvasia som är lite fruktigare och inte alltför sträv, paasar bra till både ankan och kalven

Desserten: En lättare Sauternes eller Tokaji som inte är alltför söt.