loader image
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Chef’s Table

21 mars @ 18:00 - 20:00

SEK1990

Upplev en unik middagsupplevelse vid Chef’s Table, där kocken Daiya Kobayashi kommer att skapa en tio-rätters meny inspirerad av japansk Kaiseki, där autentiska smaker blandas med lokala ingredienser. Sake förhöjer resan och hyllar regionens terroir. Endast 4 platser tillgängliga varje dag, vilket ger en intim vy av den kulinariska magin.

Pris: 1990 kr per person
Datum: 20 & 21 Mars

Chefsprofil:
Daiya Kobayashi, född i Tokyo med ett decennium av erfarenhet i Malmö, hämtar inspiration från japansk Kaiseki och ger en modern twist till traditionell matlagning med fokus på hyper-säsongsbetonade produkter.

*Menyn är fastställd. Inget vegetariskt alternativ.
Vi har tyvärr inga möjlighet att anpassa oss efter individuella mat preferenser och allergier.

Boka här

Details

Date:
21 mars
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
SEK1990

Organizer

Restaurang Quê

Venue

Restaurang Quê
Adelgatan 4
Malmö, 212 22 Sverige
+ Google Map

Inga produkter i varukorgen.